Kyskager - Køskager

Kyskager - Køskager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :     

Ingredienser:
500 g.sukker
3 æggehvider
1 spsk.eddike
 
 Fyld:
500 g.sukker
3 æggeblommer
1 tsk.hjortetaksalt
 
 
Opskrift:
Hviderne piskes stive, og sukker tilsættes lidt ad gangen. Eddiken piskes i til sidst. Bages ved 120° i ca. 10 min

Æggeblommerne røres med sukker og hjortetaksalt. Kagerne sættes på plade med en teske. De flyder lidt ud under bagningen. Bages ved 170° i ca. 10 min





karakterer:
Opskriften er vist 62107 gange,
og udskrevet 571 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (51 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-04-05 14:00:25
den skal luft tøre i et døgn

  -   2011-07-19 12:30:53
jeg har nu prøvet at lave de kyskager og køskager og det smader ikke godt

  -   2010-12-20 19:00:35
Bagetiden passer overhovedet ikke! De skal ha det dobbelte!

  -   2010-10-04 11:03:11
Det må vist være en trykfejl, bagetiden ca. 10 min

  -   2009-07-31 17:54:13
Det er en opskrift til 2 slags "småkager", så hele ægget bliver brugt. Mener min Bedstemor kaldte den ene slags for "Kyskager" og den anden for "Andereder".

  -   2009-02-19 20:55:49
ikke forstået. Hvad gør man med fyldet.

  -   2008-05-15 15:29:12
vi skal til at lave disse meget lækre kager..!! vi glæder os! Hilsen De Glade Kyssekage piger..<3

  -   2005-01-01 01:01:01
jeg har fået et blad fra min mor der er fra 1978. og ifølge en gammel sønderjysk tradition severs kagerne ved siden af hindanden. så den ene opskrift er ikke fyld men en andel for for kys kage som så skal severs sammen med den øverste opskrift. håber det hjalp lidt. de hedder kys og klap.

  -   2005-01-01 01:01:01
hvorn gør man

  -   2005-01-01 01:01:01
skal der være fyld i? og hvordan finder man ud af om der ikke skal mere sukker i?

  -   2005-01-01 01:01:01
Den opskrift virker noget forvirrende

  -   2005-01-01 01:01:01
Ej fyldestgørende opskrift

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvorfor er der to både fyld og ingredienser