Issurprise med melonsalat
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - IS ( Mælk / Fløde ) Indsendt : Red : |
|
|
Mandlerne hakkes groft og steges i lidt smør på en varm pande.
Melonen skrælles og skæres i terninger. Melon og mandler blandes, og Cointreau hældes over. Trækker i køleskabet mindst 1 time. Isen skæres i skiver, som fordeles på lagkagebunden et stykke fra kanten. Isen dækkes med bær. Æggehviderne piskes meget stive, og sukkeret vendes i. Is og bær dækkes med marengsmassen. Der må ikke være nogen huller ind til is/bær. Desserten bages midt i ovnen ved 250 grader i 6 - 7 minutter (ovnen skal have den rette temperatur fra starten), indtil marengsen er gylden. Serveres straks med melonsalaten til. |
|
Opskriften er vist 14169 gange,
og udskrevet 335 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne