Husarbrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Smuldr gæren i en skål og rør den ud i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser, men gem et par dl mel til senere. Rør og ælt dejen glat og lad den derefter hæve under et viskestykke til dobbelt størrelse eller ca. 30 min.
Ælt dejen smidig med resten af melet på et meldrysset bagebord. Form den til to buttede brod, som hæver på en bageplade dækket med bagepapir eller i smurte forme a 1½ L. i ca. 30 min.
Bages i nederste del af ovnen ved 200º i ca. 30 min. Pensles med vand og afkøles på en bagerist. Læg et viskestykke over.
|
|
Opskriften er vist 10256 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne