Beuf bourgignon

Beuf bourgignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Beuf bourgignon, billede 4 Beuf bourgignon, billede 1 Beuf bourgignon, billede 2 Beuf bourgignon, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Skært oksekød Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
800 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
4 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
4 dl. Rødvin. uspec. 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Herbes de Provence, tørret Herbes de Provence er et blandingskrydderi som består af blå lavendel, basilikum, oregano, timian, anis, rosmarin, og fennikel, i variabelt mængdeforhold
Laurbærblade
Nelliker, hele
   
Opskrift:
Kødet skæres i store tern som lægges i en marinade, bestående af vin, løg hvori der er tilsat nelliker (faktisk ligesom appelsinerne ved juletid), skiveskåret gulerødder, salt, peber og laurbærblade. Lad det ligge i 5-6 timer.

Tag kødet fra marinaden og brun det. Tilsæt marinaden med dertilhørende grøntsager (mængden af grøntsager kan dog varieres efter smag). Dæk det med vand og lad det koge over svag varme i 5-6 timer





karakterer:
Opskriften er vist 52953 gange,
og udskrevet 1437 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 10420 (2480 kcal)
KJ pr. Pers. 2605 (620 kcal)
Vægt ialt 2800 gram
Vægt pr. Pers. 700 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 372 KJ (88 kcal)
Protein 8.0 gram
Fedt 3.4 gram
Kulhydrat 4.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu