Kulmule i folie med bacon og strimlede urter
Hovedingrediens : TorskeFisk - Kulmule Højtid: Skt. Hans Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fisken skylles godt indvendig.
Finner og hale klippes af.
Bacon svøbes omkring fisken.
På en stykke dobbeltfolie ca. 60x60cm lægges først de fintstrimlede porrer og gulerødder og herpå lægges fisken. Ovenpå fisken lægges bredbladet persille og der dryppes med saften fra den halve citron samt hvidvinen. Krydres til sidst med friskkværnet peber. Fisken pakkes ind og den bages i forvarmet ovn ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 60 min. Server med kartofler eller ris. |
|
Opskriften er vist 78462 gange,
og udskrevet 2538 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Lars - 2013-10-12 17:07:42 Det er meget fisk pr person Per - 2011-03-11 11:17:09 Vi brugte saften fra fisken til en hollandaise |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne