Tekage med hakket chokolade

Tekage med hakket chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Randformkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
250 g.smør
225 g.sukker
6 heleæg
100 g.hakket mørk bitter chokolade
 nogle dråber mandelessens
275 g.hvedemel
100 g.rismel
2 tsk.bagepulver
 
 Glasur:
125 g.flormelis
½ æggehvide
25 g.smeltet mørk chokolade
 
Opskrift:
Smør og sukker røres godt. Slå æggene ud i en skål og slå dem let sammen og pisk dem lidt ad gangen i smørret. Tilsæt mandelessensen. Bland melsorterne, den hakkede chokolade og bagepulveret og rør det i med let hånd. Smør en randform godt og fyld dejen i. Bag kagen på nederste rille ved 170 grader i ca. 50 minutter. Tag den ud og løsn den forsigtigt, inden den vendes ud på en bagerist, hvor den afkøles. Rør flormelis og æggehvide sammen til en lind glasur. Fyld glasuren i et pergament-kræmmerhus og dekorer kagen. Smelt chokoladen og kom den imellem glasuren i striber.





karakterer:
Opskriften er vist 7522 gange,
og udskrevet 128 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu