Bentes tekage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Smør og sukker røres godt sammen, rør æggene i et ad gangen, tilsæt kokosmel og chokoladen, der er hakket i mindre stykker, samt rosinerne. Bland bagepulveret godt med melet og rør det skiftevis med mælken. Dejen kommes i en velsmurt springform. Bag kagen på næstnederste rille i ovnen ved 180 grader i ca 30 min. Den kolde kage overtrækkes med chokoladeglasur og drysses med kokosmel.
|
|
Opskriften er vist 10963 gange,
og udskrevet 270 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Sanne - 2007-10-28 18:16:51 Nem at bage, smager dejligt! anonym - 2005-01-01 01:01:01 ved du hvad.. det gør du da bare! opskrifter er til for at man selv skal tilpasse dem, og ændre dem efter ens egen smag. joni - 2005-01-01 01:01:01 unskyld mente rosiner joni - 2005-01-01 01:01:01 kan man godt lade være med at putte appelsiner i ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne