Bentes tekage

Bentes tekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
150 g.smør
100 g.sukker
2 æg
75 g.kokosmel
50 g.mørk chokolade
100 g.rosiner
0.75 dl.mælk
2 tsk.bagepulver
175 g.hvedemel
 
 Pynt:
100 g.flormelis
2 tsk.kakao
2 spsk.kogende vand
1 spsk.kokosmel
 
Opskrift:
Smør og sukker røres godt sammen, rør æggene i et ad gangen, tilsæt kokosmel og chokoladen, der er hakket i mindre stykker, samt rosinerne. Bland bagepulveret godt med melet og rør det skiftevis med mælken. Dejen kommes i en velsmurt springform. Bag kagen på næstnederste rille i ovnen ved 180 grader i ca 30 min. Den kolde kage overtrækkes med chokoladeglasur og drysses med kokosmel.





karakterer:
Opskriften er vist 11063 gange,
og udskrevet 270 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-10-28 18:16:51
Nem at bage, smager dejligt!

  -   2005-01-01 01:01:01
ved du hvad.. det gør du da bare! opskrifter er til for at man selv skal tilpasse dem, og ændre dem efter ens egen smag.

  -   2005-01-01 01:01:01
unskyld mente rosiner

  -   2005-01-01 01:01:01
kan man godt lade være med at putte appelsiner i ?