Skinkeinderlår i wok
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeinderlår Kilde : Bilka Indsendt : Red : |
|
|
Bland alle ingredienserne til saucen (ketchup, soya, salt, worchestershire sauce, sukker, olie, cayennepeber og hønsebouillon) og sæt den til side. Bland maizena mel, salt og sukker og vend kødstrimlerne heri. Hæld olien i wokken og varm op. Steg kødstrimlerne lidt ad gangen til de er lysebrune. Læg dem på fedtsugende papir eller køkkenrulle. Gør wokken ren og hæld en smule olie i. Svits ingefær, løg og hvidløg og tilsæt det brunede kød. Tilsæt peberfrugter og gulerødder og steg et par minutter. Tilsæt sukkerærter og saucen. Kog op og drys med cashewnødder.
Serveres med ris. |
|
Opskriften er vist 12678 gange,
og udskrevet 414 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Missrefsgaard - 2011-01-18 08:02:07 Brugte hvidløgsmarineret svinefilet og tilsatte champignoner som ekstra grøntsager. synes dog stadig der manglede lidt grønt til alt det kød, selvom retten derudover var lækker og et stort hit hos mine gæster familien ipsen - 2005-01-01 01:01:01 meget lækker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne