Marineret skinkeinderlår
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeinderlår Kilde : Bilka Indsendt : Red : |
|
|
Bemærk: Opskriften skal påbegyndes dagen før, den skal serveres. Ingredienserne til marinaden blandes; soya, engelsk sauce, tabasco, hvidløg, salt & peber samt sukker. Læg skinkeinderlåret heri, og lad det marinere i et døgn i køleskabet. Kødet vendes ofte.
Tag kødet op af marinaden, og dup det tørt med køkkenrulle. Brun kødet ved kraftig varme på en pande, og sæt det i ovnen ved 180 grader C i ca. 1/2 time. Tag stegen ud af ovnen, og lad den trække 15 minutter tildækket inden udskæringen. Tomater halveres, dryppes med lidt god olie og drysses med salt og lidt sukker. Sæt dem i ovnen ved 180 grader C i ca. 15 minutter til de er faldet sammen. Kartoflerne skrælles, ridses og pensles med olie eller smør. Bages i ovnen i ca 1 time ved 180 grader C. Ingredienserne til den kolde sauce røres sammen: kvark, krydderurter, citron, hvidløg, soya, engelsk sauce samt salt & peber. Pyntes med brøndkarse. Retten serveres med godt brød og hvidløgssmør. |
|
Opskriften er vist 22345 gange,
og udskrevet 505 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne