|
1500 |
gram |
Skinkeinderlår, afpudset1500 gram Skinkeinderlår, afpudset Et helt skinkeinderlår vejer ca. 1500 gram afpudset.
|
|
|
Karry Karry
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
3 |
|
Løg, pillet vægt3 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
4 |
|
Æbler4 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt
1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
|
2 |
spsk. |
Vand2 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
|
|
|
Sauce:
|
2 |
tsk. |
Karry2 tsk. Karry
|
1 |
|
Æbler1 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt
1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
|
1 |
|
Løg, pillet vægt1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
1 |
dl. |
Piskefløde1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
1 |
dl. |
Hønsebouillon1 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
|
|
|
Ristede ananas:
|
20 |
gram |
Smør20 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
1 |
|
Ananas, frisk1 Ananas, frisk 1 mellemstor frisk ananas vejer ca 500 g. renset vægt.
|
|
|
Karry Karry
|
|
|
|
1000 |
gram |
Små kartofler, kogte1000 gram Små kartofler, kogte pillet vægt
|
50 |
gram |
Smør50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
| |
Afpuds inderlåret og gnid det med groft salt, peber og karry.
Æblerne skrælles, udskærnes og skæres i mindre stykker og lægges i en bradepande sammen med vand og løg skåret i mindre både. Læg inderlåret herpå og sæt det hele i ovnen ca. 2 time ved 180 grader C alm. ovn.
Lad inderlåret trække i 10 min. Hold løg- og æblekompotten fra stegningen varm.
Saucen:
Rist stykker af udkærnet æble og groft hakket løg i en gryde og tilsæt fedtstof, til det tager lidt farve. Karry tilsættes og ristes med et øjeblik. Tilsæt hønsefond, fløde og kog 1/2 time til det hele er kogt ud. Blend saucen, smag til med salt og peber og kør den gennem en sigte. Varm saucen op inden servering.
Ristede ananas:
Ananas skæres fri for skræl og skæres i skiver. Fjern evt. det midterste. Rist skiverne på en varm pande i lidt smør og karry.
Server ananas og smørristede pillede kartofler til kødet.
|