Fyldt skinkeinderlår med tomat-mangochutney

Fyldt skinkeinderlår med tomat-mangochutney, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeinderlår

Ukendt oprindelseslandKilde : Bilka

Indsendt :     

Ingredienser:
1 skinkeinderlår
1 pk.buko flødeost naturel
10 soltørrede tomater i olie
1 dl.hakkede krydderurter (dog ikke dild)
 salt
 peber
1 stk.røget bacon i små tern
300 g.sommerkål spidskål el. hvidkål
2 spsk.fløde
 salt
 peber
4 tomater
1 mangofrugt
1 rødløg
 olivenolie
 lidt hvidvinseddike el. hvid balsamicoeddike
 salt
 peber
 
Opskrift:
Der skæres en "lomme" i midten af inderlåret. Heri fyldes flødeost rørt med krydderurter og soltørrede tomater. Luk evt. "lommen" med en kødnål. Sæt stegen i ovnen ved 225 grader C i 10 minutter. Skru ned på 180 grader C og steg yderligere i ca. 25 minutter. Lad stegen hvile 10 minutter tildækkes inden udskæring.

Baconen steges helt sprød. Tøm panden for fedt og rist det fintsnittede kål et kort øjeblik. Tilsæt fløden, der skal koges helt væk, så kålen hænger sammen. Smag til med peber og evt. salt.

Tomaterne udkærnes og skæres i små tern. Mangofrugt og rødløg skæres ligeledes i små tern og blandes med tomatkødet. Tilsæt olie og eddike og smag til med salt og peber. Pynt med friske koriander.

Serveres med friskkogt pasta og godt brød.





karakterer:
Opskriften er vist 13320 gange,
og udskrevet 313 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-05-08 13:02:46
Flere slags nødder er i allergigruppe med tomat så vær opmærksom!

  -   2005-01-01 01:01:01
Tilbehøret til denne ret er virkelig lækkert. Det kan sagtens bruges til andre ting. Jeg lavede det f.eks. til et kalkunbryst.