Fyldt skinkeinderlår med tomat-mangochutney
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeinderlår Kilde : Bilka Indsendt : |
|
|
Der skæres en "lomme" i midten af inderlåret. Heri fyldes flødeost rørt med krydderurter og soltørrede tomater. Luk evt. "lommen" med en kødnål. Sæt stegen i ovnen ved 225 grader C i 10 minutter. Skru ned på 180 grader C og steg yderligere i ca. 25 minutter. Lad stegen hvile 10 minutter tildækkes inden udskæring.
Baconen steges helt sprød. Tøm panden for fedt og rist det fintsnittede kål et kort øjeblik. Tilsæt fløden, der skal koges helt væk, så kålen hænger sammen. Smag til med peber og evt. salt. Tomaterne udkærnes og skæres i små tern. Mangofrugt og rødløg skæres ligeledes i små tern og blandes med tomatkødet. Tilsæt olie og eddike og smag til med salt og peber. Pynt med friske koriander. Serveres med friskkogt pasta og godt brød. |
|
Opskriften er vist 13320 gange,
og udskrevet 313 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer binemaja - 2007-05-08 13:02:46 Flere slags nødder er i allergigruppe med tomat så vær opmærksom! Randi - 2005-01-01 01:01:01 Tilbehøret til denne ret er virkelig lækkert. Det kan sagtens bruges til andre ting. Jeg lavede det f.eks. til et kalkunbryst. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne