Skinkeinderlår i krydret fedtnet
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeinderlår Indsendt : Red : |
|
|
Hak, persille, rosmarin og salvie. Riv limeskallen fint og bland den med krydderurterne. Bred fedtnettet ud på et bræt. Klap krydderiblandingen ind i kødet, læg det på fedtnettet og krydr med salt og peber. Pak nettet om kødet, så det er helt dækket og brun det på alle sider i en gryde uden tilsætning af fedtstof. Dæmp varmen og kom vand og løg ved. Lad kødet snurre lige netop mørt under låg på 35-40 min., prøv evt. med et stegetermometer, det skal vise 65º. Tag kødet op og lad det hvile indpakket i alufolie i 20 min. Tag løget op af skyen, tilsæt fløde og kog det igennem. Smag til med salt og peber. Skær kødet i tynde skiver og servér det med kartofler og årstidens grønsager.
|
|
Opskriften er vist 9257 gange,
og udskrevet 192 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne