Skinkeinderlår i krydret fedtnet

Skinkeinderlår i krydret fedtnet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeinderlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
700 g.helt afpudset skinkeinderlår
1 stykke Fedtnet der passer til kødet
1 lille håndfuld persille
1 kvistrosmarin
3 bladesalvie
1 lime
 salt
 peber
 dl.vand
1 delt løg
 dl.fløde
 
Opskrift:
Hak, persille, rosmarin og salvie. Riv limeskallen fint og bland den med krydderurterne. Bred fedtnettet ud på et bræt. Klap krydderiblandingen ind i kødet, læg det på fedtnettet og krydr med salt og peber. Pak nettet om kødet, så det er helt dækket og brun det på alle sider i en gryde uden tilsætning af fedtstof. Dæmp varmen og kom vand og løg ved. Lad kødet snurre lige netop mørt under låg på 35-40 min., prøv evt. med et stegetermometer, det skal vise 65º. Tag kødet op og lad det hvile indpakket i alufolie i 20 min. Tag løget op af skyen, tilsæt fløde og kog det igennem. Smag til med salt og peber. Skær kødet i tynde skiver og servér det med kartofler og årstidens grønsager.





karakterer:
Opskriften er vist 9257 gange,
og udskrevet 192 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (24 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu