Jordbær-youghurtis
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
|
|
Stil en form der kan rumme et par liter i fryseren.
Kom de frosne bær i en blender med vanillestangen og de øvrige ingredienser bortset fra citron-saft. Blend til en tyktflydende masse. Smag til med citronsaft og måske flormelis. Kom straks jordbær-yoghurtisen i formen og stil tilbage i fryseren 3-4 timer. Rør isen igennem nogle gange mens den fryser ind. Er isen blev gennemfrossen stilles den 1/2-1 time i køleskabet før serveringen. |
|
Opskriften er vist 18917 gange,
og udskrevet 655 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Sildcity - 2008-08-01 08:33:40 Jeg har brugt naturel. Isen bliver rigtig god og lækker. Jeg overvejer at afdryppe Yoghurten en smule næste gang. christa mollerup - 2005-01-01 01:01:01 Skal det være yoghurt naturel eller jordbær yoghurt Per - 2005-01-01 01:01:01 Det er tabuleringen der driller, der skal stå 4 1/4 dl. yoghurt. Ulla Lund - 2005-01-01 01:01:01 Hvad skal der staa efter: 1/4, da der er en tom linie under yoghurt. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Efter 4 dl yoghurt staar der: 1/4 men saa ikke mere. Hvad skal der vaere 1/4 af? lisbeth - 2005-01-01 01:01:01 rigtig god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne