Strudsesteaks med Madagascarpeber
Hovedingrediens : Struds - Strudsesteak Kilde : GaardbutikkenDirekte Indsendt : Red : |
|
|
Krydr strudsesteakene med Madagascarperber og salt og steg dem i smør et par min. på hver side. Pak kødet ind i stanniol.
Kog panden af med rødvin og reducer saucen til 1/3. Rør creme fraiche i og lad det simrer lidt. Lige inden servering smages til med dijonsennep. Anret en strudsesteak på hver tallerken og hæld saucen over. Serveres med råstegte kartofler; grøn salat med æbler i og hertil en let sennepsdressing. |
|
Opskriften er vist 7556 gange,
og udskrevet 159 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne