Madbrød med porter
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Porter Indsendt : |
|
|
Alle ingredienser æltes godt sammen, og dejen stilles til hævning i 2 timer. Derefter formes et stort rundt brød - eller to små - der efterhæver en time på bagepladen. Bages i ovnen i 40 minutter ved middelstærk varme.
|
|
Opskriften er vist 11995 gange,
og udskrevet 222 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Inger - 2017-09-04 13:56:57 Hvad er middelstærk varme, skal prøve det på fredag |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne