Madbrød med gulerødder og oregano
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt : Red : |
|
|
Gæren smuldres i dejfadet.
Lun mælken, tilsæt vand, æg og olie, dette pisk let sammen - hæld derefter i dejfadet og gæren røres glat.
Tilsæt salt, oregano og gulerødder samt det meste af melet.
Ælt dejen godt igennem og kom mel i så dejen slipper skålen. Dejen hæves - gerne i 1-1½ time.
Dejen lægges på et melstrøget bord - æltes godt igennem. Dejen formes til kugler eller flettes til brød - lægges på bagepapir og pensles med vand eller drysses med mel - efterhæver ca 1 time. Bages i ovn (varmluft) ved 180° i ca. 30-35 min. Tips: Der kan tilsættes revet ost til dejen. |
|
Opskriften er vist 14639 gange,
og udskrevet 605 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-04-12 13:02:13 Synes brødet er godt, men jeg puttede også soltørrede tomater i og feta, og så undlod jeg mælken! §§BETINA§§ - 2005-01-01 01:01:01 den er okay, men der mangler noget smag |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne