Tyrkisk madbrød
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : |
|
|
Rør gæren ud i vandet og rør dernæst sukker, salt, æg og olie i væsken. Tilsæt det meste af melet og ælt dejen godt. Lad dejen hæve et lunt sted i ca. 20 min. Drys resten af melet på et bord og ælt dejen. Del dejen i 12 lige store stykker som formes til boller. Tryk bollerne flade og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad brødene efterhæve i 10 min. og pensl med sammenpisket æg. Drys med sesamfrø. Bag brødene ved 250 grader i 10-12 min.
|
|
Opskriften er vist 33681 gange,
og udskrevet 1085 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (23 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-01-28 09:19:41 Bruger denne opskrift rigtig ofte, både til burgerboller og til alm. boller, variere jo bare formen på bollerne, udskifter noget af melet med havregryn og majsmel, mums! Troels - 2005-01-01 01:01:01 De brød man får som forret hedder LAVASH Eva - 2005-01-01 01:01:01 Ja- de brød man får dernede er supergode - men hvem kender den rigtige opskrift? Kristina - 2005-01-01 01:01:01 Det kunne jeg også godt tænke mig at vide? Lene - 2005-01-01 01:01:01 Er tyrkisk madbrød de brød man får serveret til forretten i Tyrkiet? Jeg tænker på de brød der er luft i når de bliver serveret |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne