Bars med rød sauce

Bars med rød sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Bars

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.bars
2 gulerødder
4 store bladeSavoykål
0.5 porre
50 g.ingefærrod
12 kumquats
6 spsk.soya
 Salt
 peber
1 spsk.citronsaft
2 fedhvidløg
2 tsk.tomatpuré
2 spsk.jordnøddeolie
2 spsk.riseddike
4 spsk.flydende honning
1 tsk.maizenamel
 
Opskrift:
Snit gulerødder, kålblade og porre i strimler. Skræl ingefærroden og snit den i skiver. Læg disse ingredienser i en skål sammen med 2 spsk soyasauce og krydr med salt og peber.

Krydr fisken med resten af soyasaucen, citronsaft, salt og peber. Hæld vand i en stor gryde og bring dette i kog. Anbring fisken sammen med grønsagsblandingen på en dampindsats, damp den ca. 18 minutter under låg.

Opvarm hvidløg og tomatpuré i olie. Kog det op med eddike og rør honningen i og lad saucen koge 6-8 minutter.

Rør mel op med 1 spsk vand og jævn saucen dermed.

Anret fisken sammen med grønsagerne. Server saucen til.





karakterer:
Opskriften er vist 13029 gange,
og udskrevet 216 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2006-12-11 01:18:09
Smagte himmelsk, - også med lidt ændret opskrift. Lavet med vietnamesisk søtunge. grøntsager sauteret, lagt i bradepande, fisk over, i ovenen dækket staniol. Qumkats udeladt.

  -   2005-01-01 01:01:01
for komplicerede ingredienser den dag, der pludselig er bars at købe