Bars med rød sauce
Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Bars Indsendt : Red : |
|
|
Snit gulerødder, kålblade og porre i strimler.
Skræl ingefærroden og snit den i skiver.
Læg disse ingredienser i en skål sammen med 2 spsk soyasauce og krydr med salt og peber.
Krydr fisken med resten af soyasaucen, citronsaft, salt og peber. Hæld vand i en stor gryde og bring dette i kog. Anbring fisken sammen med grønsagsblandingen på en dampindsats, damp den ca. 18 minutter under låg. Opvarm hvidløg og tomatpuré i olie. Kog det op med eddike og rør honningen i og lad saucen koge 6-8 minutter. Rør mel op med 1 spsk vand og jævn saucen dermed. Anret fisken sammen med grønsagerne. Server saucen til. |
|
Opskriften er vist 13024 gange,
og udskrevet 216 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Pernille - 2006-12-11 01:18:09 Smagte himmelsk, - også med lidt ændret opskrift. Lavet med vietnamesisk søtunge. grøntsager sauteret, lagt i bradepande, fisk over, i ovenen dækket staniol. Qumkats udeladt. anonym - 2005-01-01 01:01:01 for komplicerede ingredienser den dag, der pludselig er bars at købe |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne