Lækkert og fyldigt madbrød
Hovedingrediens : Oste - Hytteost Indsendt : Red : |
|
|
Grahamsmelet kommes i en dejskål og
overhældes med 4 dl kogende vand, dette
røres til en masse. Et stort låg lægges
over og melet trækker 15 min.
Olie, honning, salt og hytteost/A38 blandes
i grahamsmassen. Gæren røres ud i 3 spsk vand i en skål
og blandes godt med massen.
Nu deles dejen op i 2 skåle. Den ene dej
røres med rødbeder. Dejene æltes hver for
sig med hvedemel, indtil dejen stadig er lidt
løs men ikke klistret. Dejene hæver under et
viskestykke i 45 min.
Nu deles hver dej i fire dele. To hvide og to
røde deje lægges sammen og formes til et
rundt brød. Dejene må godt gå lidt ind i
hinanden, for så får brødet en flot skære-
flade. Brødene lægges på en bageplade med
bagepapir. Efterhæver 30 min.
Bages ved 225º i ca. 40 min.
Brødene afkøles of kommes i plasticpose.
Tips: Brødene har godt af at hvile en dag, før de spises. |
|
Opskriften er vist 18932 gange,
og udskrevet 356 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne