Små krydrede madbrød
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Yoghurt Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opløs gæren i det lunkne vand. Tilsæt resten af ingredienserne og ælt dejen, til den er smidig. Tilsæt eventuelt mere mel. Pensl en skål med lidt olie og læg dejen heri. Dæk den til og lad den hæve et lunt sted i ca. 30 minutter.
Tag dejen ud på bordet og del den i 15 små boller. Lad den efterhæve i 10 minutter. Drys mel på bordet, vend bollerne heri, og tryk dem flade, ca. 10 cm. i diameter. Læg dem på en bageplade med bagepapir og pensl med smeltet smør. Bag dem i en 250 grader C. alm. ovn til de er gyldne, ca. 6 minutter. Pensl de bagte brød med smeltet smør og drys med nigellafrø. Server brødene, mens de stadig er lune. |
|
Opskriften er vist 33210 gange,
og udskrevet 493 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Gerda - 2020-01-08 18:43:55 Gode brød, de smager godt. Dejen var lige lille nok til min køkkenmaskine og det var ikke nødvendigt med mere mel end det anførte. Dejen hævede ikke i første omgang men poppede op i ovnen, lidt a la pitabrød. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne