Strudsesauté

Strudsesauté, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsestrimler

Ukendt oprindelseslandKilde : GaardbutikkenDirekte

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.strudsestroganoff
1 stort løg i tern
 salt
 peber
250 g.champignon i kvarte
1 lille ananas i tern
250 g.grønne stenfri druer
2 tsk.knust Madagaskarpeber
2.5 dl.hvidvin
2.5 dl.piskefløde
 smør til stegning
 
Opskrift:
Svits løgene i smør og vend champignon i. Tages af panden. Brun kødet godt på panden og krydr med salt og peber. Kødet tages af panden.

Hæld løg og champignon på panden, tilsæt hvidvin og kog blandingen ind til det halve ved svag varme. Tilsæt fløde og madagaskarpeber (tilsæt 1 tsk. og smag forsigtigt til). Saucen varmes igennem indtil den cremer. Tilsæt ananas samt hele druer.

Kom kødet i saucen og varmes forsigtigt igennem.

Serveres med safranris og flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 5060 gange,
og udskrevet 112 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu