Strudsesauté
Hovedingrediens : Struds - Strudsestrimler Kilde : GaardbutikkenDirekte Indsendt : Red : |
|
|
Svits løgene i smør og vend champignon i. Tages af panden.
Brun kødet godt på panden og krydr med salt og peber. Kødet tages af panden.
Hæld løg og champignon på panden, tilsæt hvidvin og kog blandingen ind til det halve ved svag varme. Tilsæt fløde og madagaskarpeber (tilsæt 1 tsk. og smag forsigtigt til). Saucen varmes igennem indtil den cremer. Tilsæt ananas samt hele druer. Kom kødet i saucen og varmes forsigtigt igennem. Serveres med safranris og flutes. |
|
Opskriften er vist 5060 gange,
og udskrevet 112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne