Levergryde 02
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever Indsendt : Red : |
|
|
Skær løg og squash i tynde skiver og svits begge dele i bouillon, uden at det tager farve.
Tilsæt leverstrimler, (som er vandet ud i koldt vand i ca. 10 min.), og rør godt rundt indtil de er let stegte.
Drys krydderierne og mel over retten, rør godt i nogle minutter. Tilsæt det kogende vand, lad det koge igennem i fem min. Smag til og server retten med løse ris og grønsager. |
|
Opskriften er vist 21118 gange,
og udskrevet 439 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer G. Hansen - 2008-10-29 15:59:38 Under krigen skulle man spare og så svitsede man i vand eller bouillon, så jo - det kan man godt i visse tilfælde. Det bliver selvfølgelig ikke helt det samme, men fx hvis man vil tabe sig, er svitsning i vand ikke helt dumt. En paneret fiskefilet skal man ikke forsøge at svitse i vand - der skal der fedtstof til. Carsten - 2008-09-11 21:44:37 Hej Bjarne og Knuthenberg. Selvfølgelig svitser man ikke i boullion. Hvorfor er opskriften så ikke ændret, så vi kan se, i hvad og hvor meget vi skal svitse det? Hvad så med bouillionen - er det en del af det kogende vand senere? Knuthenberg - 2005-01-01 01:01:01 Svitse i bouillon! Få skolepengene igen! Bjarne - 2005-01-01 01:01:01 Man kan da ikke svitse i bouillon! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne