Bagt gedde med pastinaktimbale
Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Gedde - Gede Indsendt : Red : |
|
|
Gedde:
Geddefileten renses for ben (få evt. fiskehandleren til det), skæres i portionsstykker á ca. 200-250 g. Pensles med olivenolie, krydres med salt og peber og bages i ovnen ved 220 grader C, i ca. 15 minutter. Olivensauce med kapers: Oliven, kapers, hvidløg og de 75 g smør, køres sammen i en blender. De 3 dl rødvin reduceres til halvdelen, tilsættes fiskefond og reduceres yderligere til det halve. Saucen monteres med oliventapenaden og de 100 g smør og blendes med stavblender. Smages til med salt og peber, hvis det findes nødvendigt. Pastinaktimbale: Pastinakken skrælles og skæres i små stykker. Koges møre sammen med citronen. Citron og vand hældes fra pastinakkerne, der stilles til afdampning i et par minutter. Pastinakker, sennep og æggeblommer blendes til en lind masse. Smages til med salt, peber og muskatnød. Bunden af en lille cocotteform beklædes/dækkes med spinat. Kartoflerne skæres i "meget" tynde skiver og siderne i cocotteformen beklædes hermed. Pastinakmassen fyldes i til kanten og de bages i ovn ved 130 grader C, i 10 minutter. Tomatkompot: Tomaterne snittes i bunden, blancheres og befries for skind og kerner. De hakkes i tern på ca. ½ x ½ cm. Koges fri for væde og tilsættes olivenolie og hakket hvidløg. Smages til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 18894 gange,
og udskrevet 397 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne