Mandel marcipan småkager
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland alle ingredienser undtagen mel og bagepulver i en foodprocessor, Rør ingredienserne godt sammen,og bland nu mel og bagepulver i og ved lav hastighed blandes det med resten af dejen. Saml herefter dejen og pak den i folie og stil den koldt i 30 minutter.
Tril nu ca 50 kugler af dejen og tryk dem flade med en gaffel på bagepapir. Bages nu 10-12 minutter ved 175 grader C alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 145609 gange,
og udskrevet 4091 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (60 stemmer) |
|
Kommentarer Rita - 2023-04-13 15:46:35 lækker Camilla Niebuhr - 2016-04-30 16:05:33 Elsker dem, alle var vilde med dem... Puttede chokolade i dem. Nadia - 2013-02-02 15:58:56 Jeg har lavet dem en del gange og resultatet har altid været godt! Jeg har siden eksperimenteret lidt, og har kommet ½ tsk kanel i hvilket også er et hit! Idag vil jeg også prøve med lidt mørk chokolade :-) ... - 2012-12-04 15:25:49 Lyder gode og meget nemme at lave jeg vil hurtig så muligt begynde og lave dem.. (Skal nok skrive om lidt om hvordan de er og om de har smagt :D) Henriette (Ølstykke) - 2011-12-09 21:48:13 Man skal være ekstremt tålmodig for at lave disse småkager ved hjælp af en blender - det tager lang tid. Selve småkagen er ganske udemærket, lidt kedelig i smagen, minder om Mariekiks. Marcipansmagen er fuldstændig forsvundet. Henriette (Ølstykke) - 2011-12-09 16:04:31 Jeg har ikke en foodprocessor, så jeg vil forsøge mig med min blender. Skal nok melde tilbage med resultatet :) Bettina.1965 - 2011-11-05 12:18:44 SUPER MUMS, kom gerne lidt mørk chokolade i, et 10 tal herfra. Bettina Theresa - 2010-12-22 20:33:06 Jeg er ikke den store bager, men de er utrolig nemme at lave! Erfaring viser dog at de bliver lidt bedre ved 160 grader og 15-20 min. Hvis ikke de får så de bliver lidt brune i kanten, kan de blive lidt bløde. De er super lækre! Charlotte-C - 2010-12-05 18:40:00 De er virkelig lækre, jeg kom chokolade stykker i og de blev LÆKRE en 10ér fra <3 Fru Møller - 2010-10-13 12:38:40 Har lige bagt dem, de er ok gode. Brugte dobbelt marcipan og lavde nogle med hakkede nødder/rørsukker på - også ok. 165 grader i 10-11 min. MEN tror ikke, at det er en "gemme" opskrift for mig, men skal lige smage dem helt kolde inden ;) 7 herfra. Nadia - 2010-04-01 16:57:55 Rigtige gode kager som man sagtens kan lave hele året (ikke kun ved jul). Kan klart anbefales :-) Jonas - 2009-12-07 19:55:54 Virkelig dejlige småkager - brugte dobbelt marcipan og de er kanon. Vil anbefale man kun bruger 150-160 grader i varmluftovn. Lene - 2008-02-17 19:52:12 Nej hvor smager de dog godt... guf guf. De er rigtige nemme og laver tager ingen tid, og dejlig dej at arbejde med. kan kun gi pil op ad =) Pernille - 2006-12-11 17:05:34 gode sprøde kager. kunne dog godt tænke at de smagte mere af marcipan. så næstegang de bliver bagt bliver det med dobbelt mængde marcipan. men mega nemme at lave anonym - 2005-01-01 01:01:01 De er super gode og spjøde, hader hårde småkager, der er stor forskel på hårde og sprøde, men dem her er bare super og nemmme at lave Michelle - 2005-01-01 01:01:01 de lyder gode og nemme! (har ikke smakt dem i nu!) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne