Kokos-toscakage

Kokos-toscakage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
2 æg
300 g.sukker
150 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
1.5 dl.mælk
75 g.smeltet, afsvalet smør
 
 Kokos tosca:
50 g.kokosmel
150 g.sukker
3 spsk.smør
3 spsk.mælk
1 spsk.hvedemel
 
Opskrift:
Pisk æg og sukker skummende, bland bagepulver og mel og tilsæt melblandingen skiftevis med mælken. Rør det smeltede og afsvalede smør i til sidst.

Kom dejen i en velsmurt, melet springform og bag den på nederste rille i ovnen ved 200 grader ca. 30 min.

Bland alle ingredienserne til toscaen i en tykbundet kasserolle og kog den hurtigt sammen.

Bred massen i et jævnt lag over kagen, når den er næsten færdigbagt, sæt kagen i ovnen igen ca. 10 min, til den har fået en pæn gylden farve.

Lad kagen afkøle på en bag.





karakterer:
Opskriften er vist 14937 gange,
og udskrevet 504 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Ganske nem og lave og smager også godt, især med kokos-toscaen. En anelse for sød vil jeg mene, derfor vil jeg foreslå at nyde den med en klat creme fraiche, eller lignene til.

  -   2005-01-01 01:01:01
Er nem at at lave og så får man et strejft af Italian med når man sætter tænderne i kagen .hmmmmm :)