Kokos-toscakage
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg og sukker skummende, bland bagepulver og mel og tilsæt melblandingen skiftevis med mælken. Rør det smeltede og afsvalede smør i til sidst.
Kom dejen i en velsmurt, melet springform og bag den på nederste rille i ovnen ved 200 grader ca. 30 min. Bland alle ingredienserne til toscaen i en tykbundet kasserolle og kog den hurtigt sammen. Bred massen i et jævnt lag over kagen, når den er næsten færdigbagt, sæt kagen i ovnen igen ca. 10 min, til den har fået en pæn gylden farve. Lad kagen afkøle på en bag. |
|
Opskriften er vist 14937 gange,
og udskrevet 504 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Ynse - 2005-01-01 01:01:01 Ganske nem og lave og smager også godt, især med kokos-toscaen. En anelse for sød vil jeg mene, derfor vil jeg foreslå at nyde den med en klat creme fraiche, eller lignene til. Italiandane - 2005-01-01 01:01:01 Er nem at at lave og så får man et strejft af Italian med når man sætter tænderne i kagen .hmmmmm :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne