Havkat i svampebouillon

Havkat i svampebouillon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havkat - Koteletfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.havkattefilet
200 g.østershatte, kantareller eller andre svampe
1-2 spsk.sojasauce
7 dl.fiskefond
1 dl.hvidvin
10 g.smør
 salt
 peber
2 spsk.olie
Opskrift:
Skær havkatten i tynde skiver på tværs.

Fiskefond og hvidvin koges sammen i et par minutter.

Skær svampene i tynde strimler og rist dem i olie på en meget varm pande. Tilsæt soyasovsen samt 1 dl. fiskefond. Lad det koge igennem. Hæld foden over i en gryde sammen med resten af fiskesuppen. Lad suppen stå og småsimre i et par minutter. Vend smørret i.

Damp havkatten i lidt fiskesuppe. Pil evt. ben ud, når den er dampet. Anret fisken i dybe tallerkner og hæld suppen over.

Anretning:
1 varme, dybe tallerkner, pyntet med lidt dild eller persille.

Tips:

Østershatte må ikke skylles i vand, men de skal pensles med en tør pensel, hvis det er nødvendigt.





karakterer:
Opskriften er vist 18363 gange,
og udskrevet 400 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu