Havkat i svampebouillon
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havkat - Koteletfisk Indsendt : Red : |
|
|
Skær havkatten i tynde skiver på tværs.
Fiskefond og hvidvin koges sammen i et par minutter. Skær svampene i tynde strimler og rist dem i olie på en meget varm pande. Tilsæt soyasovsen samt 1 dl. fiskefond. Lad det koge igennem. Hæld foden over i en gryde sammen med resten af fiskesuppen. Lad suppen stå og småsimre i et par minutter. Vend smørret i. Damp havkatten i lidt fiskesuppe. Pil evt. ben ud, når den er dampet. Anret fisken i dybe tallerkner og hæld suppen over. Anretning: 1 varme, dybe tallerkner, pyntet med lidt dild eller persille. Tips: Østershatte må ikke skylles i vand, men de skal pensles med en tør pensel, hvis det er nødvendigt. |
|
Opskriften er vist 18363 gange,
og udskrevet 400 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne