Spinat- og torskegratin
Hovedingrediens : TorskeFisk - Kogt torsk Indsendt : Red : |
|
|
I et smurt ildfast fad lægges først den kogte torsk, derefter spinat og til sidst tomater.
Opbagningen: - smelt margarinen, tilsæt mel, mælk og æg.
Smag til med citronsaft, salt og peber. Opbagningen hældes over og retten drysses med rasp. Bages på ovnens nederste rille i 45 min. ved 200º. Servèr rugbrød eller flûtes til. Retten er også velegnet til forret eller en let frokostret. Tips: I stedet for hakket spinat kan helbladet spinat anvendes. |
|
Opskriften er vist 9940 gange,
og udskrevet 301 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Linda - 2005-01-01 01:01:01 Denne bryder jeg mig ikke om - beklager |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne