Torskegratin
Hovedingrediens : TorskeFisk - Kogt torsk Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Under omrøring koges smør, mel, mælk og piskefløde op.
Fisken tilsættes og der piskes kraftigt med et piskeris. Æggene røres i, og der smages til med finthakket dild, salt & peber. Det hele hældes i et smurt ovnfast fad, og bages i ovnen ved 175 grader C. alm. ovn, i ca. 1 time. |
|
Opskriften er vist 63408 gange,
og udskrevet 1087 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Uffe Hansen - 2024-02-20 19:14:04 Et tynd drys med god rasp på toppen skader ikke! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne