Torskegratin 02
Hovedingrediens : TorskeFisk - Hakket torsk Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Torskefileten hakkes groft.
Fiskefarsen krydres med salt og peber, paprika og oregano. Farsen røres sammen med æg, rasp og mel. Når farsen er godt lind smøres et ildfast fad med margarine. Gulerødder blancheres 2-3 minutter, herefter tilsættes porer som koges godt op. Først lægges et lag fiskefars, derefter grøntsager, f.eks. porre, gulerødder, spinat, rosenkål eller efter ens eget ønske. Derefter lægges resten af fiskefarsen over grøntsagerne som drysses med et lag rasp. Smørklatter fordeles over fadet. Bages i ca. 1 time ved 175 grader. Serveres med ris og en karrysovs |
|
Opskriften er vist 34384 gange,
og udskrevet 579 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne