Sesamstykker
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Sesamfrø Indsendt : |
|
|
Lun mælken, til den er fingervarm, og rør gæren ud heri. Smuldr smørret i melet. Tilsæt gærmælken, salt og sukker og ælt dejen blank og smidig. Lad den hæve tildækket i skålen ca. 1½ time. Ælt dejen let igennem og del den i 3 portioner. Rul hver portion ud med kagerullen, til den måler ca. 20x40 cm. Pensl overfladen med sammenpisket æg og fold hver stykke i tre på det lange led. Vend dejen så sammenføjningerne kommer nedad, og skær dejen i 5 cm brede stykker. Lad dem efterhæve på pladen i ca, 25 minutter. Pensl med æg og drys med sesamfrø. Bag brødene i 12-15 minutter ved 225 grader på midterste rille.
|
|
Opskriften er vist 6369 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne