Sejfilet med champignon
Hovedingrediens : TorskeFisk - Lyssej (Luppe) Fedtfattig opskrift Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 108334 gange,
og udskrevet 3437 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (20 stemmer) |
|
Kommentarer gunnar & minna - 2010-09-13 15:39:00 Jo da - du kan jo bare undlade løg og champignon - non. sandra - 2008-09-03 11:52:33 kan det ikk laves på en måde uden løg og champignon?????? Susanne - 2008-02-18 14:03:43 En rigtig lækker ret. Og super nem at lave. I stedet for sejfilet, brugte jeg pangasius. Kan varmt anbefales Per - 2008-02-14 23:06:15 Ovnen skal stå på 200-220 grader C Lisbeth:) - 2007-12-03 14:27:47 Jeg synes det lyder til at være en god opskrift, men der står ikke noget om hvor mange grader ovnen skal stå på? M.v.h. Lisbeth dj - 2007-02-07 13:26:04 skøn ret istedet for fløde brugtr jeg creme freise 9% henrik - 2005-01-01 01:01:01 virkelig god Heidi - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig god. Prøv at drysse revet parmasan oven på raspen(og undlad smøret). Det giver en dejlig sprød skorpe anonym - 2005-01-01 01:01:01 En dejlig fiskeret - nærmest med champignon á la creme. Inge Lise - 2005-01-01 01:01:01 Overraskende god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne