Strudsebøf med peberfrugter 02
Hovedingrediens : Struds - Strudsebøffer Kilde : GaardbutikkenDirekte Indsendt : Red : |
|
|
Hak peberfrugterne, tomaterne og løgene i tern på ca. 1x1 cm. Smelt smørret på en pande og svits de hakkede grønsager indtil de er bløde. Smag til med lime, persille og hakket chili. Kom saucen i en skål, dæk den til og lad den trække ca. ½ time.
Umiddelbart inden servering steges bøfferne. Smelt lidt smør på en varm pande og brun bøfferne på begge sider, skru ned til jævn varme og steg dem ca. 3 min. på hver side. Pak dem ind i stanniol og lad dem hvile i 5 min. Anret bøffer på et fad og drys med salt og peber. Serveres med kartoffelmos, ristede champignon og pebersaucen. |
|
Opskriften er vist 6707 gange,
og udskrevet 167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne