Okserulle Sicillian
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Oksekød og spæk køres 2 gange gennem Kødhakkeren, og røres godt sammen med mel, æg, mælk og Kryderier.
Kartoffelmosen tilberedes.
et stykke pergamentpapir fugtes, og farsen bredes ud over papiret, og kartoffelmosen bredes ud over. De to lag rulles sammen som en roulade ved hjælp af papiret.
En lille bradepande smøres med margarine, og farsrullen lægges herpå, og strøs med lidt mel, margarine kommes på i små klatter.
Stilles i ovnen ved 200 grader i ca 50 min.
Skyen fra okserullen tilsat en klat margarine serveres til.
Okserullen skæres i skiver og anrettes på et fad pyntet med stegte løg og tomater.
|
|
Opskriften er vist 9682 gange,
og udskrevet 118 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne