Knurhane med nye løg og sommerens krydderurter
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Knurhane Indsendt : Red : |
|
|
Filetter knurhanen som torsk, hvis IKKE fiskehandleren har filetteret for dig, men vær opmærksom på piggene på rygfinnen. Skindet tages af.
Forårsløg og rødløg ordnes som porrer. Skær et godt stykke af toppen af. Skær løgene i halve eller kvarte, hvis løghovederne er for store. Kog 2 dl. vand, saft fra en ½ citron, skalotteløg, samt stilke fra dild og persille sammen. Læg filetterne i den varme kogelage, og damp dem. Kom løgene i en gryde sammen med 25 gr. smør, 1 dl. vand og lidt salt. Løgene dampes i 4-5 minutter, derefter vendes krydderurterne i. Små nye kartofler eller flûtes er godt hertil. Anretning: Fiskene anrettes på løgragoûten med lidt grønt på toppen. Tips: Pas på evt. rygpigge. (Kan være giftige). Få fiskehandleren til at filettere fisken. |
|
Opskriften er vist 21025 gange,
og udskrevet 501 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Tove Hemmingsen - 2011-10-15 22:32:05 En superlækker ret. Vi brugte en hel knurhane ( ikke fileter) og dermed at fordoble kogelagen. Kogetid / dampetid 5 - 8 min. alt efter fiskens størrelse. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne