Okserulle med fyld
Hovedingrediens : Oksekød - Okseklump Indsendt : Red : |
|
|
Løg og champignon hakkes fint. Timian og lidt fint hakket persille blandes i, og svitses på panden.
Fyldet lægges på okseskiverne og brunes på panden. Kartoflerne koges og pilles. Kalvefondblanding: ( 1/2 dl konc. kalvefond, 1 l.vand) Tilsæt fint hakket persille, løg og hvidløg tilsættes. Dernæst tilsættes fløde og der smages til med salt og peber. Når kødet er brunet, puttes okserullerne i kalvefonden og det skal simre i ca. 30 min. Kartoflerne og kastanjer smørristes på panden. Gulerødderne dampes. |
|
Opskriften er vist 16581 gange,
og udskrevet 196 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-10-11 15:20:08 Pænt udetaljeret beskrivelse. anonym - 2009-10-27 15:59:26 står meget uforståeligt desværre. selvom jeg er udd inden for køkken branchen tog det lidt tid at forstå opskriften |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne