Nøddehorn med fløde

Nøddehorn med fløde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

KagerRet : Kager - Horn

Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1.5 dl.fløde
25 g.gær
100 g.smør eller margarine
350 g.hvedemel
1 spsk.sukker
0.5 tsk.salt
1 æg
 
 Pensling:
 æg
 
 Fyld:
50 g.smør eller margarine
50 g.hakkede hasselnøddekerner
3 spsk.sukker
 
Opskrift:
Fløden lunes, gæren udrøres heri. Fedtstoffet smuldres i melet. Fløde, sukker, salt og æg tilsættes, og dejen æltes sammen. Stilles til hævning et lunt sted i ca. 20 minutter.

Fyldet røres sammen.

Dejen slås ned og rulles ud i en stor cirkel. Cirklen deles i 12 trekanter. 1 tsk. fyld lægges på hver trekant. Rulles sammen fra den brede ende mod midten og formes til horn.
Efterhæver på pladen i ca. 20 minutter.

Bages ved 200 grader C i ca. 15 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 19203 gange,
og udskrevet 293 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu