Valnøddebolle
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Indsendt : |
|
|
Gær udrøres i vand+salt+olie Fuldkorns hvedmel tilsættes valnødder hakkes groft og tilsættes hvedemel tilsættes indtil dejen føles "rigtig". Hæver i 1/2 time Dejen slåes ned og deles til ca. 16 boller som formes og efterhæver i ca 15 min. Pensles med æg og drysses med rugkerner.
Bages ved 225 grader i 20 min. |
|
Opskriften er vist 10740 gange,
og udskrevet 278 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer luke - 2005-01-01 01:01:01 det er et af de bedste brød jeg nogensinde har smagt (bedre end bagerens). |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne