Farseret blomkål
Hovedingrediens : Kål - Blomkål Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Læg blomkålen i rigeligt letsaltet vand (3 tsk. salt pr. ltr kogevand) i 20 min., fjern evt. blade og det nederste af stokken, skyl blomkålshovederne og kog dem i letsaltet vand i 8-10 min, de må ikke være gennemkogte, tag dem op og lad dem dryppe af.
Fars: Bland rasp, fløde og vand og lad det stå i 10 min. Rør det hakkede kød med rasp-blandingen, revet løg, æg og krydderier. Læg blomkålshovederne i et smurt ovnfast fad og fordel farsen over hovederne, pensl farsen med lidt smeltet smør. Stil fadet midt i en 200 grader varm ovn i ca 35 min. efter 20 minutter tages de ud af ovnen og drysses med revet ost. Server med varm krydret tomatsovs eller tomatsalat. Tips: Hertil bruges 2 små blomkålshoveder renset vægt ca. 400 gram pr. stk. |
|
Opskriften er vist 105582 gange,
og udskrevet 9209 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (20 stemmer) |
|
Kommentarer jørgen - 2012-05-30 18:57:16 Jeg brugte en stærk krydret sovs, men vil foretrække en mild tomatsovs jeg brugte hakket oksekød og fem forskellige krydderier. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Jeg har brugt ren kalvekød og erstattet halvdelen af fløden med minimælk med et godt resultat |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne