Lyssej spækket med hellefisk
Hovedingrediens : TorskeFisk - Lyssej (Luppe) Indsendt : Red : |
|
|
Spæk sejfileterne med hellefisk i mindre stykker ved at stikke dem ind med spidsen af en kniv. Drys med peber. Kog vand, bouillon og gurkemeje sammen i en bredbundet gryde. Damp fisken heri i ca. 5 min. Tiden varierer efter filetens tykkelse. Tag fisken op, og hold den varm.
2 1/2 dl kogefond jævnes med A38 eller syrnet fløde og majsstivelse rørt sammen. Lad det koge 3-5 min. Smag til med salt, peber og citronsaft. Læg fileterne op i et fad, og hæld den varme sovs over. Serveres med halverede tomater, ristet på en hed pande, samt ris kogt med 2 spsk soya og 150 g champignon i tynde skiver. NB: Fisken kan også spækkes med udvandede ansjosfileter. |
|
Opskriften er vist 6938 gange,
og udskrevet 168 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne