Lyssej spækket med hellefisk

Lyssej spækket med hellefisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Lyssej (Luppe)

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.filet af lyssej eller mørksej eller torsk
2 skiverhellefisk
1 fiskebouillonterning opløst i 5 dl. vand
1 tsk.gurkemeje
 
 Sovs:
2.5 dl.væde fra dampningen
1 dl.A38 eller cremefraiche 9%
1 spsk.majsstivelse
 citronsaft
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 ristede tomater
 ris kogt med soja og champignon
 
 
Opskrift:
Spæk sejfileterne med hellefisk i mindre stykker ved at stikke dem ind med spidsen af en kniv. Drys med peber. Kog vand, bouillon og gurkemeje sammen i en bredbundet gryde. Damp fisken heri i ca. 5 min. Tiden varierer efter filetens tykkelse. Tag fisken op, og hold den varm.

2 1/2 dl kogefond jævnes med A38 eller syrnet fløde og majsstivelse rørt sammen. Lad det koge 3-5 min. Smag til med salt, peber og citronsaft. Læg fileterne op i et fad, og hæld den varme sovs over.

Serveres med halverede tomater, ristet på en hed pande, samt ris kogt med 2 spsk soya og 150 g champignon i tynde skiver. NB: Fisken kan også spækkes med udvandede ansjosfileter.





karakterer:
Opskriften er vist 6938 gange,
og udskrevet 168 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu