Ministronesuppe
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Svits løgene i en stor gryde. Tilsæt vand og kød og lad dette småkoge ca. 45 minutter.
I mellemtiden skal grøntsagerne renses og skæres i terninger. Tag kødet op af gryden, og læg derefter alle grøntsagerne i gryden. Lad det koge op, hvorefter det er bønnernes tur til at komme i gryden. Kog så det hele op igen, og lad det småkoge i ca. 25 minutter, før tomater kommes i gryden. Så skal det igen koges en 25-30 minutter, smag til med salt og peber undervejs, og tjek, når grønsagerne er blevet møre. Som sidste ting før du fjerner gryden fra komfuret, skal basilikumbladene i. Med hensyn til parmesanen er det op til den enkelter, om man ønsker at komme det i suppen eller servere det ved siden af. Suppen er klar til at blive serveret. Velbekomme. |
|
Opskriften er vist 28639 gange,
og udskrevet 494 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer kokken fra noma - 2011-03-17 11:02:28 200 gram kolever vil bare lige gøre suppen mmmm... Kasper - 2007-12-10 18:49:54 Brug Grønsags bullion i stedet Peter - 2007-11-09 10:44:41 Prosciutto er skinke - antagelig af Parma-typen afugl - 2007-10-02 10:12:16 hvad er prosciutto |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne