Kalkun og rejer i karrysauce
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kalkunkødet svitses i 1 spsk olie og tages op. Løget hakkes og peberfrugt skæres i små tern.
Løg, hvidløg og peberfrugt svitses. Karrypasta, tomater, bouillon og kokosmælk tilsættes. Simrer under låg i 5-8 min. Kød og rejer tilsættes og gennemvarmes. |
|
Opskriften er vist 21523 gange,
og udskrevet 725 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne