Tarteletter med skinke -ost og spinat
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Oprindelsesland : Danmark Kilde : Karen Volf Indsendt : Red : |
|
|
Skinke skæres i tern. Den frosne spinat optøs i kasserolle under svag
varme. Når det meste af vandet er fordampet, tilsættes skinketern,
muskatnød, fløde og det halve af mozzarellaosten. Fyld massen i
tarteletterne. Drys mozzarellaost over.
Tarteletterne gratineres i forvarmet ovn ved 175° i et par min. Servers straks. |
|
Opskriften er vist 24503 gange,
og udskrevet 914 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne