Tarteletter med skinke
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Oprindelsesland : Danmark Kilde : Karen Volf Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Ærter og gulerødder koges ca. 5 minutter i vandet med lidt salt.
Smørbolle: Smør og mel røres sammen. Smørbollen røres ud i vandet med ærter og gulerødder. Skinketern tilsættes, smag til med salt og peber. Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i. Pyntes med plukket persille og serveres straks. |
|
Opskriften er vist 171976 gange,
og udskrevet 10870 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (123 stemmer) |
|
Kommentarer John - 2019-01-28 02:19:02 Endelig ikke luksus- eller festtarteletter. Brug de billigste, de er bedre og holder sig sprøde længere. Claus - 2017-05-27 07:51:46 Et skvæt fløde skader ikke. Per - 2009-12-19 16:45:08 Gem kogevand fra skinken eller brug en hønsefond i stedet for vand. Per - 2009-12-19 16:42:23 Der bliver til noget mere end 10 tarteletter, måske det dobelte. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne