Tarteletter med oksehjerte og linser
Hovedingrediens : Oksekød - Oksehjerte Oprindelsesland : Danmark Kilde : Karen Volf Indsendt : Red : |
|
|
Oksehjerte gnides med groft salt og lægges på køl i 24 timer.
Karryolien forberedes. Skalotteløg skæres i tern og sauteres møre i gryde,
tilsæt karryen og lad den riste godt af. Tilsæt vanillekor og olie.
Det saltede oksehjerte skylles fri for salt, og koges mørt på lidt grovskårede urter (efter eget valg) i ca. 45 min. Linserne koges møre. Bacon skiverne skæres i kvarte og lægges på bagepapir i bradepande og
steges sprøde i ovn. Hvidløg og soltørrede tomater skæres i skiver og
sauteres møre i lidt olie ved svag varme. Artiskokbundene deles i kvarte, og det møre oksehjerte skæres i strimler. Linser, artiskokkerne, oksehjerte og den sprøde bacon vendes i de sauterede hvidløg og soltørrede tomater. Smages til med karryolien, salt og peber.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200g med bunden opad. Kan også varmes
på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i. Tarteletterne pyntes med purløg og serveres straks.
|
|
Opskriften er vist 8469 gange,
og udskrevet 146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne