Struds Roma
Hovedingrediens : Struds - Diverse struds Kilde : GaardbutikkenDirekte Indsendt : |
|
|
Brun strudsecuvetten i lidt olie og steg i 150 grader C varm ovn i ca. 20 min. med afbrudt stegning dvs. steg i ovn i 5 min. ude af ovn 10 min. osv.
Svampe og løg renses og blendes, dampes i smør, tilsæt tomatpuré og sautér. Tilsæt hvidvin og kog ind, tilsæt piskefløden og kog det jævnt. Tilsæt hakket tomat uden kerner. Kog grønsagerne i letsaltet vand. Skræl kartoflerne, skær dem i skiver og steg dem i olie. Skær kødet i skiver og anret det på et fad med grønsager og kartofler rundt om. |
|
Opskriften er vist 5665 gange,
og udskrevet 158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Jette - 2012-04-29 15:30:51 Hvad er meningen med at tage stegen ud og ind af ovnen flere gange? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne