Gravad helleflynder med dild
Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Helleflynderen fileres, men skindet tages ikke af. Læg fiskefiletterne på skindet i et fad.
Knus korianderfrø og chili og bland med salt og sukker. Drys blandingen over filet-terne i et jævnt lag. Lad henstå i køleskab i 1 døgn. Kog kartoflerne, køl dem af og skær dem i 1/2 cm. tykke skiver. Rør creme fraiche med sennep, citronsaft, salt og peber og vend kartoffelskiverne heri. Anretning: Skær fisken i store papirtynde skiver. Snit dilden meget fint og drys den over fiskeskiverne. Læg dem på tallerken eller fad og anret kartoflerne i midten. |
|
Opskriften er vist 56070 gange,
og udskrevet 767 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne