Geddeterrin
Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Gedde - Gede Indsendt : Red : |
|
|
Farsen:
Den rensede fisk afskæres skind og ben, og det reelle kød skærs i tern, saltes let og stilles koldt. Det ureelle kød befries mest muligt for ben, mases igennem en grov sigte og stilles koldt. Lidt safran koges i en smule vand sammen til det bliver mørkegult. Den "mostede" masse køres fast med salt på en blender. Pas på ikke at bruge for meget salt. Derefter tilsættes reven citronskal, æg (ét ad gangen), fløde 13 og til sidst fløden. Farsen må ikke blive for blød, så pas også på med fløden. Farsen tages i en stor skål, farves med safran og fyldes op med småkødstykkerne. Bages i en smurt form i 30 minutter ved 170 C. i et lille varmt vandbad. Henstilles køligt til næste dag. Grøntsagerne: Tomaterne befries for skind og kerner. Løg, blegselleri og gulerødder skrælles og skæres hver for sig i tynde strimler på størrelse med en tændstik. Løg og gulerødder blancheres i letsaltet vand - køles af. De fire grøntsager marineres med olie og eddike, salt og peber. Salaten vaskes og slynges. Det hele anrettes efter behag og pyntes med oliven og kørvel. |
|
Opskriften er vist 9869 gange,
og udskrevet 223 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne