Tarteletter med oksehjerte i tomat
Hovedingrediens : Oksekød - Oksehjerte Oprindelsesland : Danmark Kilde : Karen Volf Indsendt : Red : |
|
|
Oksehjerte braiseres på et underlag af groft skåret urter (efter eget valg) med 2 dl. vand. Oksehjertet skal braisere, til hjertet er mørt. Herefter skæres oksehjertet i tern.
Kartofler skrælles og skæres i tern og ristes i olie på pande, til de er møre.
Hvidløg hakkes og sauteres møre ved svag varme, tomatpuré tilsættes og
ristes godt af, drys paprika over. Fløden hældes på og koges godt igennem.
Der smages til med timian, salt og peber. De stegte kartofler og oksehjerte vendes i fløden, varmes godt igennem.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og
serveres.
|
|
Opskriften er vist 10547 gange,
og udskrevet 187 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne