Tarteletter med oksehjerte i tomat

Tarteletter med oksehjerte i tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksehjerte

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
8 Tarteletter
 
150 g.Oksehjerte
3 Bagekartofler
35 g.Tomatpure
0.5 tsk.Paprika
2 kvist.Timian
 dl.Fløde
2 fed.Hvidløg
 
Opskrift:
Oksehjerte braiseres på et underlag af groft skåret urter (efter eget valg) med 2 dl. vand. Oksehjertet skal braisere, til hjertet er mørt. Herefter skæres oksehjertet i tern. Kartofler skrælles og skæres i tern og ristes i olie på pande, til de er møre. Hvidløg hakkes og sauteres møre ved svag varme, tomatpuré tilsættes og ristes godt af, drys paprika over. Fløden hældes på og koges godt igennem. Der smages til med timian, salt og peber. De stegte kartofler og oksehjerte vendes i fløden, varmes godt igennem. Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.





karakterer:
Opskriften er vist 10547 gange,
og udskrevet 187 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu