Karamelsauce
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon Indsendt : |
|
|
Sukkeret smeltes over svag varme. Når det er blevet lysebrunt tilsættes det kogende vand og det røres grundigt sammen. Så snart karamellen er jævn, fjernes den fra varmen og stilles til afkøling.
Fløden piskes og vendes forsigtigt i den kolde karamel. Karamelsaucen kan bl a serveres til hjemmelavet parfait (is). |
|
Opskriften er vist 41289 gange,
og udskrevet 883 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (14 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-06-09 19:04:33 ....to dl vand?? Det bliver godt nok tyndt!! Ellers dejligt nemt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne