Karamelsauce

Karamelsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SaucerRet : Saucer - Dessertsauce

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Sukkeret smeltes over svag varme. Når det er blevet lysebrunt tilsættes det kogende vand og det røres grundigt sammen. Så snart karamellen er jævn, fjernes den fra varmen og stilles til afkøling.

Fløden piskes og vendes forsigtigt i den kolde karamel.

Karamelsaucen kan bl a serveres til hjemmelavet parfait (is).





karakterer:
Opskriften er vist 41289 gange,
og udskrevet 883 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4792 (1141 kcal)
KJ pr. Portion 4792 (1141 kcal)
Vægt ialt 500 gram
Vægt pr. Portion 500 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 958 KJ (228 kcal)
Protein 0.6 gram
Fedt 11.4 gram
Kulhydrat 30.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-06-09 19:04:33
....to dl vand?? Det bliver godt nok tyndt!! Ellers dejligt nemt!